adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Огнено сърце Понеделник
01:30
Diema Family

„Огнено сърце” – от 16 октомври всеки делничен ден от 22.00 часа по Диема Фемили

Туба Бююкюстюн е звездата в най-новия премиерен сериал по Диема Фемили – „Огнено сърце”
Хитовият турски сериал „Огнено сърце” ще покори ефира на Диема Фемили през следващата седмица, като част от изненадите, които медиата е подготвила за почитателите на романтичните заглавия. От вторник, 16 октомври, всеки делничен ден от 22.00 часа сюжетът на екрана ще пренесе зрителите в необятния Истанбул, за да ги срещне със звездата на турските сериали – Туба Бююкюстюн. Нейната звезда изгря преди години в ефира на Нова ТВ в друг безспорен хит – “Гордата Аси”, където тя отново бе в главната роля.
В „Огнено сърце” красивата актриса ще се превъплъти в ролята на младата Хасрет – именно за това свое превъплъщение тя получава наградата за най-добра актриса на турските Медийни Оскари. На екрана нейната героиня има качествата на блестяща певица, а животът й изцяло се променя, когато известен музикант, наследник на богат и уважаван род в Истанбул, решава, че ще превърне дарбата й в кариера.
През 2010 година „Огнено сърце” получава наградата за най-добра любовна телевизионна поредица на АТВ, както и приз за най-добри главни актьори. Вдъхновен от брилянтната театрална постановка на Джордж Бърнард Шоу „Пигмалион” и известния мюзикъл по пиесата – "Моята прекрасна лейди", „Огнено сърце” представя историята на Пепеляшка, но примесена с музиката и таланта.
За Туба Бююкюстюн ролята на Хасрет ще остане най-важната в живота й като цяло, тъй като на снимачната площадка на „Огнено сърце” пламва любовта между звездата и колегата й Онур Сайлан. На 28 юли миналата година двамата сключват брак в тесен кръг в Париж, а от тази година са и горди родители.
С Париж е свързан и Джансел Елчин, изпълнителят на главната мъжка роля в сериала. От дете талантливият Джансел живее в Париж, където завършва лицея Расин, а в последствие се посвещава на политическите и икономическите науки. Срещата му с известна турска продуцентка и режисьорка го връща в Турция – към неговото призвание, където той светкавично се превръща в телевизионна звезда.

« назад
Събота  18:00 bTV
Наистина любов Най-новото романтично предаване „Наистина любов” стартира на 29 март от 18:00 часа по bTV Най-новото романт... виж повече »
Събота  13:05 NOVA TV
Комисар Рекс Комисар Рекс по Нова От 07- ми Март От Понеделник до Петък 14.30 ч. Il Commisario Rex (Kommissar Rex) - 2007... виж повече »
Сряда  00:55 AXN White
Ловци на духове Всеки уикенд от 19:00 no AXN Sci_fi. 17 септември, събота от 19:00 – 5. сезон, 20. епизод 18 септември, неде... виж повече »