adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Щастливи заедно Петък
23:30
Diema Family

От 17 Май Всеки делник от 12.00 часа no NOVA
Щастливи заедно
ASKA SURGUN
(Love in Exile)
Турски сериен филм
/2005/

В ролите:
Берен Саат,Махсун КърмъзъГюл, Иззет Гюнай, Бахри Беят, Серап АкСой, Мине ЧайърОолу, Дениз Гьокчер, Теоман KумбараджъБашъ,
Алпер Кул,
Нуршим Демир,
Хюсеин Авни Данял,
Елиф ДааДевирен,
Аслъ ТанДоан,
Фърат Танъш,
Ясемин ЙозТюрк,
Емре Корджан,
Бесте Берекет,
Бурак ШенТюрк,
Мустафа ЮстюнДаа,
Йълдъз Кюлтюр,
Дженгиз Сезиджи,
Дамла ЕрсуБашъ,
АлиДжан КараГюн,
Дамла Башак и др.

Музика:Кемал Сахир Гюрел, Ерол Мутлу
Сценарист:Дениз СертБарут
Режисьор:Джемал Шан

Въпреки че е с източен произход, Хазар е отгледан на запад и в духа на западната култура. Целият му живот се променя след убийството на брат му. Семейство Азизоглу се преселва в Инстанбул от Догубеязит преди много години, за да избяга от враждата с рода Сахвар, и за пореден път дава жертва. И двете семейства искат да сложат край на враждата и затова стигат до споразумение - тя ще бъде прекратена само с кръвна връзка. Хазар трябва да се ожени за Зилян, дъщерята на Азам Сахвар. Отначало Хазар се противопоставя, но когато разбира колко сериозно е положението, се съгласява на женитбата. За да затегнат връзката между семействата, те трябва да осъществят и съвместен бизнес. Пристигането на Зилян в Инстанбул бележи края на омразата между родовете. Но сега, въпреки че са сключили този брак насилствено, любопитството на Хазар и Зилян един към друг расте. И това, което започва с откраднати погледи, ще доведе до неочаквана любовна история...






Следващи излъчвания на "Щастливи заедно" »
« назад
Събота  12:50 Fox
Двама мъже и половина Двама мъже и половина – 8 сезон От 15 август, от понеделник до петък в 21:25 и 23:55 часа Гледайте последния... виж повече »
Неделя  09:00 NOVA TV
Бетовен 5 20 Април – Неделя – 09.00 часа no NOVA Бетовен 5 Beethoven 5th 2003 / САЩ Режисьор: МАРК ГРИФИТС В ролит... виж повече »
Събота  03:20 FoxLife
Ударът Oт 17 май в четвъртък от 21:50 ч. no Fox Crime Ударът – първи сезон премиера за Fox Crime Мики Стоун наскор... виж повече »