adfasdf  
НачалоПрограма
Предавания
Кухнята на Звездев Събота
11:30
bTV Lady

Предаването „Кухнята на Звездев” се старае да изгражда култура на здравословно хранене. Във всяко предаване се дава подробна информация и практични съвети за качествено, вкусно, бързо и икономично готвене.

Предаването запознава с неизвестни приложения на традиционни за българина продукти. Особено внимание се обръща на изключителното разнообразие от подправки и тяхното уместно използване.

В отделни предавания се акцентира и върху екзотични ястия от всички краища на света. "Бон Апети" се стреми да провокира въображението, да подчертава удоволствието от готвенето, настроението в кухнята и да подтиква към експеримент.


Следващи излъчвания на "Кухнята на Звездев" »
« назад
Събота  18:45 bTV Comedy
Малкълм Любимият на цялото семейство (и вашето, и неговото) комедиен сериал "Малкълм” се появява с гръм и трясък в про... виж повече »
Събота  20:05 Fox
Американците Oт 1 април, всеки понеделник, от 21:50 часa no Fox Американците – сезон 1 АМЕРИКАНЦИТЕ е драма за сложния бр... виж повече »
Неделя  01:15 Diema Family
1001 Нощ От 09 октомври всеки делничен ден от 20.00 часа по Диема Фемили Най-големият турски хит "1001 нощи" се зав... виж повече »