adfasdf  
НачалоПрограма
Предавания
Кухнята на Звездев Неделя
10:30
bTV Lady

Предаването „Кухнята на Звездев” се старае да изгражда култура на здравословно хранене. Във всяко предаване се дава подробна информация и практични съвети за качествено, вкусно, бързо и икономично готвене.

Предаването запознава с неизвестни приложения на традиционни за българина продукти. Особено внимание се обръща на изключителното разнообразие от подправки и тяхното уместно използване.

В отделни предавания се акцентира и върху екзотични ястия от всички краища на света. "Бон Апети" се стреми да провокира въображението, да подчертава удоволствието от готвенето, настроението в кухнята и да подтиква към експеримент.


Следващи излъчвания на "Кухнята на Звездев" »
« назад
Понеделник  05:15 NOVA TV
Часът на Милен Цветков Милен Цветков се завръща по Нова телевизия на 21 март, съобщиха от медията. Водещият, който доскоро гледахме в... виж повече »
Неделя  07:00 bTV
Тази неделя От 12 декември в ефира на bTV стартира новото седмично актуално предаване "Тази неделя” с автор и водещ Лора К... виж повече »
Понеделник  14:30 bTV
Перла bTV пуска хитовия сериал „Перла” в праймтайм от 15 юни От 15 юни в 20.00 часа bTV започва излъчване на хито... виж повече »