adfasdf  
НачалоПрограма
Предавания
Кухнята на Звездев Четвъртък
16:30
bTV

Предаването „Кухнята на Звездев” се старае да изгражда култура на здравословно хранене. Във всяко предаване се дава подробна информация и практични съвети за качествено, вкусно, бързо и икономично готвене.

Предаването запознава с неизвестни приложения на традиционни за българина продукти. Особено внимание се обръща на изключителното разнообразие от подправки и тяхното уместно използване.

В отделни предавания се акцентира и върху екзотични ястия от всички краища на света. "Бон Апети" се стреми да провокира въображението, да подчертава удоволствието от готвенето, настроението в кухнята и да подтиква към експеримент.


Следващи излъчвания на "Кухнята на Звездев" »
« назад
Неделя  16:00 NOVA TV
Всяка неделя Даниела Тренчева и Драго Симеонов стават част от екипа на Кеворк Кеворкян Пилотното издание на предаването ... виж повече »
Четвъртък  20:55 AXN
Профилиране Местна премиера: 5-ти юли, в четвъртък, от 21:00 ч. no AXN Време на излъчване: от 12-ти юли, всеки четвъртък ... виж повече »
Вторник  01:30 AXN
Героичните приключения на Тарзан 13 юни 2013, четвъртък no AXN 16:40 Героичните приключения на Тарзан; сезон 1, епизод 1, приключенски, фентъз... виж повече »