adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Надпревара Неделя
17:40
AXN Black

НАДПРЕВАРА
Rush
криминален сериал, Австралия, 2010
3. сезон

с Катрин Макклемънс, Роджър Корсър, Калън Мълви, Джоузеф Бер, Самюъл Джонсън

Този сериал на бързи обороти се съсредоточава върху работата на нов по рода си полицейски екип в полицията на Виктория, Австралия. Те са тренирани да бъдат по-умни, тактически по-бързи и технологично супер напреднали в сравнение с обикновения маниер на работа на традиционната полиция. Те често предотвратяват кризи, спасяват живота и изпреварват случването на престъпления, вместо да се занимават с разкриването им постфактум. Те са инспектор Кери Винсънт, старши сержант Уолсън Блейк, сержант Брендън Джошуа, сержант Доминик Уелс и още няколко човека. В третия сезон се появява нов член на екипа – следовател Одри Ко, която ще работи с Леон и Кристиън Тапу. Заедно, те ще разследват атаки срещу полицейски хеликоптер, измами с лотарийни билети, покушение срещу премиера, влак-беглец.

« назад
Събота  15:00 FoxLife
Сексът и градът Историята: Това е сериалът, за който трудно можем да кажем каквото и да е. Истината е една – за своите 6 ... виж повече »
Събота  23:05 AXN
Списъкът с клиенти 24 февруари, понеделник no AXN 21:00 Списъкът с клиенти; сезон 1,драма, САЩ, 2012 Парите говорят, удоволстви... виж повече »
Петък  09:00 bTV
Столичани в повече Новият български сериал „Столичани в повече” ще радва зрителите на bTV от март Стоянка Мутафова, Иван Юруко... виж повече »