adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Червената вдовица Събота
19:30
TV 7

Oт 7 май 2013 - вторник no AXN
21:50 Червената вдовица; сезон 1, драма, екшън, САЩ, 2012 - премиера
Марта Уолрейвън изглежда води идеален живот! Тя е отдадена майка и съпруга, чието ежедневие е посветено на грижите за трите й деца и мъжа й в шикозно предградие на Сан Франциско. Но, както често става, зад лъскавата фасада истината е много по-различна – съпругът на Марта Евън, поддържа стандарта на семейството си с износ на марихуана. Марта е наясно със света на организираната престъпност – баща й Андрей Петров и лоялният му бодигард Лутър са част от „Братва” – руската мафия в Сан Франциско. Това е свят, от който тя и сестра й Кат винаги са искали да избягат, но никога не са успявали напълно.
Но, когато Евън е брутално убит, животът на Марта се преобръща. Нейната първа грижа е да предпази децата си, но когато получава предложение от ФБР за закрила срещу сътрудничество, тя осъзнава, че е невъзможно да се обърне срещу руската мафия и отказва.
Скоро, истината около убийството на Иван излиза наяве – той е участвал в кражбата на кокаин на стойност милиони долари от международния криминален бос Николае Шилър, а дългът му е прехвърлен върху вдовицата му. Сега, Марта трябва да навлезе още по-дълбоко в престъпния свят, за да успее да се издължи и да запази своя живот и този на децата си.

« назад
Събота  08:00 bTV
Тази събота След успеха на "Тази неделя" тази есен зрителите могат да се радват на още два часа в компанията на водещата Л... виж повече »
Вторник  22:00 AXN
Морски Детективи: Лос Анджелис Всеки вторник от 21:00 no AXN. 14 февруари, вторник от 21:00 – 2. сезон, 14. епизод МОРСКИ ДЕТЕКТИВИ: ЛОС... виж повече »
Събота  06:30 NOVA TV
World stories - малки истории от големия свят „World Stories: малки истории от големия свят” – всяка неделя, от 08.30 до 09.00 ч. по Нова ТВ Как група за... виж повече »