adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Червената вдовица Петък
03:10
AXN White

Oт 7 май 2013 - вторник no AXN
21:50 Червената вдовица; сезон 1, драма, екшън, САЩ, 2012 - премиера
Марта Уолрейвън изглежда води идеален живот! Тя е отдадена майка и съпруга, чието ежедневие е посветено на грижите за трите й деца и мъжа й в шикозно предградие на Сан Франциско. Но, както често става, зад лъскавата фасада истината е много по-различна – съпругът на Марта Евън, поддържа стандарта на семейството си с износ на марихуана. Марта е наясно със света на организираната престъпност – баща й Андрей Петров и лоялният му бодигард Лутър са част от „Братва” – руската мафия в Сан Франциско. Това е свят, от който тя и сестра й Кат винаги са искали да избягат, но никога не са успявали напълно.
Но, когато Евън е брутално убит, животът на Марта се преобръща. Нейната първа грижа е да предпази децата си, но когато получава предложение от ФБР за закрила срещу сътрудничество, тя осъзнава, че е невъзможно да се обърне срещу руската мафия и отказва.
Скоро, истината около убийството на Иван излиза наяве – той е участвал в кражбата на кокаин на стойност милиони долари от международния криминален бос Николае Шилър, а дългът му е прехвърлен върху вдовицата му. Сега, Марта трябва да навлезе още по-дълбоко в престъпния свят, за да успее да се издължи и да запази своя живот и този на децата си.

« назад
Сряда  23:05 AXN
Тийн вълк Време на излъчване: от 3ти август в петък 21:00 no AXN ТИЙН ВЪЛК – СЕЗОН 1 Обременен от потресаващи разкрит... виж повече »
Вторник  14:05 AXN
Морски детективи Всеки петък от 22:00 no AXN. 18 ноември, петък от 22:00 – 4. сезон, 2. епизод МОРСКИ ДЕТЕКТИВИ NCIS крим... виж повече »
Четвъртък  04:55 AXN White
Да бъдеш човек Всеки понеделник, сряда и петък след 23:00 no AXN Sci-Fi. 2 януари, понеделник от 23:00 – 3. сезон, 2. епизод... виж повече »