adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Жената в огледалото Събота
11:00
bTV Lady

Дългоочакваната теленовела „Жената в огледалото” се завръща в ефира на bTV Lady на 10 април

В началото на най-пролетния месец всички дами ще могат да се насладят на дългоочакваната колумбийска теленовела „Жената в огледалото”, която стартира на 10 април по bTV Lady. Всеки делничен ден от 19:00 часа зрителите ще могат да следят епизодите на сериала, а за тези, които са пропуснали, повторения ще се излъчват същия ден от 00:00 часа по bTV Lady.
Зрителките на bTV Lady ще станат свидетели на историята на една грозновата, но много чаровна жена. Хулиана Солер има големи познания в областта на козметиката, наследени от леля ѝ Мерседес. Тя вярва, че истинската любов никога няма да я сполети и животът й ще премине в самота. Съдбата обаче й дава възможност да сбъдне мечтите си, благодарение на магията, скрита в едно огледало на леля й Мерседес. Магията превръща Хулиана в изумително красива жена през деня, но през нощта тя отново става грозна. Така тя започва да води двойствен живот и сменя името си на Марица. В дневния си образ започва работа в компанията на Габриел Мути, но никой от тях не знае, че са баща и дъщеря. Там тя се влюбва в осиновения му син Маркос. Двамата минават през много препятствия, но любовта им побеждава. Но работата носи и много разочарования на Марица. Тя се сблъсква с омраза, злоба и интриги, в чиито основи най-често стой Барбара Монтесинос (съпругата на собственика), безскрупулна и амбициозна жена, готова на всичко, за да заграби компания Мути. Тя забърква Хулиана в измама и младата жена е принудена да избяга, за да избегне затвора.
Главните роли в „Жената в огледалото” по BTV Lady са поверени на Паола Рей в ролята на Хулиана/Марица, Хуан Алфонсо Баптиста в ролята на Маркос Мути, Хавиер Гомес в ролята на Габриел Мути, Габриела Вергара, в ролята на Барбара Монтесинос, Кристина Лилей в ролята на майката на Хулиана и Наташа Клаус в ролята на най-добрата приятелка на Хулиана - Лусмила.


Следващи излъчвания на "Жената в огледалото" »
« назад
Събота  10:35 FoxCrime
Монк В третия сезон на „Монк” в качеството си на частен консултант Монк продължава да разследва случаи по най-нетра... виж повече »
Сряда  19:00 NOVA TV
Осмо чувство От 10 Септември, no NOVA От Понеделник до Петък от от 01.30 часа Осмо чувство – Psych 2008 САЩ сериен филм... виж повече »
Сряда  20:05 NOVA TV
Касъл От 23 януари, сряда no NOVA От Понеделник до Петък от 20.00 ч. Касъл – CASTLE 2011 САЩ сериен филм – 4-ти ... виж повече »