adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Призракът на Елена Сряда
16:00
bTV Lady

Oт 24.01 no bTV
Мистериозни обрати в борбата на двама влюбени да запазят любовта си – в новия сериал „Призракът на Елена” от 24 януари по bTV

Когато изящната Елена се запознава с богатия и красив Едуардо и отива да живее в неговото имение, любовта им е подложена на изпитание от недоволни роднини и една зловеща тайна от миналото на Едуардо. Какво ще разкрие Елена в пищното имение и ще преодолее ли любовта всичко, зрителите ще разберат от латино сериала „Призракът на Елена” – от 24 януари всеки делничен ден от 15:00 часа по bTV.

Елена Лафе е двайсет годишно красиво момиче. Тя е добра дъщеря. Баща й е вдовец и заедно с него имат малък, но първокласен хотел край морския бряг. Елена е отгледана от баща си в това изолирано място и никога не е срещала истинската любов. Баща й е скрил истинския произход на майка й поради причини, които тя по- късно ще разбере. Всъщност Елена Лафе не знае нищо за семейството на майка си, за това тя не подозира как баба й ще промени съдбата й в определен момент от историята. Елена е искрена и лоялна, доверява се на чувствата си. Обича конете и има свой кон, който се казва Хитано.

Едуардо Хирон е млад, красив и богат бизнесмен, който произхожда от влиятелна фамилия. Бизнесът му е свързан с отглеждането на коне. Той се жени за братовчедка си, но в деня на сватбата тя се самоубива, като се хвърля от кула в имението. Полицията така и не изяснява мистерията около причините за смъртта й, и дали наистина се е самоубила. Името й е Елена Калканьо.

По време на пътуване Едуардо претърпява инцидент и е тежко ранен. Той е спасен от главната героиня Елена, която се прибира към своя хотел. Младото момиче му помага да се възстанови и се влюбва в него безумно. Едуардо изпитва същите чувства и страст към момичето и те се женят край морето. Двамата отиват да живеят в имението на Едуардо, където Елена ще срещне много неприятели. Споменът за загиналата съпруга на Едуардо още е жив и някои хора ще се постараят да превърнат живота на младото и бедно момиче в истински ад.

Една вечер Елена решава да счупи ключалката на затворената врата на кулата. Там тя открива призрака на мъртвата първа съпруга на Едуардо. Разбира, че полицията работи по версия, че Едуардо е убил съпругата си, за да я наследи. Това, което тя не знае, е, че зад вратата в кулата се крият още много тъмни семейни тайни. Оказва се, че всъщност е загинала Даниела – близначката на Елена, и първата съпруга на Едуардо не е мъртва.

Елена Лафе получава неочаквано наследство от баба си, с която никога не се е срещала. С парите и властта, с които се сдобива, тя е решена да се върне в имението на Едуардо и да постави всеки на мястото му.Следващи излъчвания на "Призракът на Елена" »
« назад
Събота  10:35 FoxCrime
Монк В третия сезон на „Монк” в качеството си на частен консултант Монк продължава да разследва случаи по най-нетра... виж повече »
Сряда  19:00 NOVA TV
Осмо чувство От 10 Септември, no NOVA От Понеделник до Петък от от 01.30 часа Осмо чувство – Psych 2008 САЩ сериен филм... виж повече »
Сряда  20:05 NOVA TV
Касъл От 23 януари, сряда no NOVA От Понеделник до Петък от 20.00 ч. Касъл – CASTLE 2011 САЩ сериен филм – 4-ти ... виж повече »