adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Любов извън закона Събота
06:00
bTV Lady

Oт 18 септември по bTV
“Любов извън закона”

В новата поредица „Любов извън закона”, от 18 септември, всеки делник от 17:30 часа, зрителите на bTV ще проследят историята на Мави - красива и интелигентна млада дама, която живее в един от най-бедните крайни квартали на Истанбул, заедно с брат си, двете му деца и сестра си. За да изхранва семейството си, тя се включва в улична банда, която краде.
Чънар е красив млад полицай с много добро сърце. Той е верен на работата си, а най-важното нещо в живота му е семейството. Мечтата му е да има деца, но тя бързо се изпарява, когато бракът му започва да се разпада заради огромното желание на съпругата му да принадлежи на по-елитна социална класа.
Чънар се запознава с Мави, докато разследва кражбата на кола. Мигновено е привлечен от нея без да знае, че е крадец. Чувствата на полицая скоро прерастват в любов. От друга страна, Мави няма никакво желание да се влюбва и обвързва, докато не се запознава с Чънар. Когато разбира истинската същност на младата жена, любовта му бързо отстъпва място на гнева. Дали двамата млади ще намерят път един към друг или любовта им е обречена, зрителите на bTV ще разберат в новия сериал – „Любов извън закона”, от 18 септември, всеки делник от 17:30 часа.


Следващи излъчвания на "Любов извън закона" »
« назад
Петък  19:25 AXN
Надпревара НАДПРЕВАРА Rush криминален сериал, Австралия, 2010 3. сезон с Катрин Макклемънс, Роджър Корсър, Калън Мъ... виж повече »
Петък  23:30 NOVA TV
Готова на всичко Готова на всичко по Nova Tv 19 август- понеделник- 15.00 часа Aliye-Турция/ 2004 Режисьор: Кудрет Сабан... виж повече »
Петък  23:25 Extreme Sports
Fantasy Factory ПРЕМИЕРА: Fantasy Factory – 5 сезон От 19 ноември, всеки делничен ден, 00:25 Комедийният гений на Роб Дирд... виж повече »