adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Великолепният век Понеделник
05:40
TV 7

13 септември 2012, четвъртък, 20:00ч. no TV7
„Великолепният век”
Сериал - романтична драма, исторически, Турция, 2011
Режисьор: Ямур Тайлан
В ролите: Халит Ергенч, Небахат Чехре, Мирием Узерли, Окан Ялабък
"Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.
Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за "Великолепният век" и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.


Следващи излъчвания на "Великолепният век" »
« назад
Събота  23:00 History
Спецове в заложната къща СПЕЦОВЕ В ЗАЛОЖНАТА КЪЩА 8-и сезон. Всеки понеделник, от 23,00 ч. пo History Отново ще гостуваме на заложн... виж повече »
Събота  20:20 CBS Reality
Прелюбодейци ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ CHEATERS Всеки уикенд, 22:00 Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш – това е ясното послан... виж повече »
Събота  15:30 FoxLife
Шепот от отвъдното Историята: Младоженката Мелинда Гордън комуникира с духове. Духовете имат недовършени дела, което им пречи ... виж повече »