adfasdf  
НачалоПрограма
Сериали
Великолепният век Понеделник
05:40
TV 7

13 септември 2012, четвъртък, 20:00ч. no TV7
„Великолепният век”
Сериал - романтична драма, исторически, Турция, 2011
Режисьор: Ямур Тайлан
В ролите: Халит Ергенч, Небахат Чехре, Мирием Узерли, Окан Ялабък
"Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.
Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за "Великолепният век" и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.

« назад
Събота  06:00 bTV Cinema
Изкуплението на Грейс ВТОРНИК, 15 ноември no bTV Cinema. 19:00 ЧАСА Изкуплението на Грейс (сериал) Оригинално заглавие: Saving Gr... виж повече »
Четвъртък  10:00 bTV Cinema
Австралия ВТОРНИК, 18 февруари no bTV Cinema 21:00 ЧАСА Австралия Оригинално заглавие: Australia (САЩ, 2008 г.) Жан... виж повече »
Събота  12:00 bTV Cinema
Луд град СЪБОТА, 19 април no bTV Cinema 12:00 ЧАСА Луд град Оригинално заглавие: Mad City (САЩ , 1997 г.) Жанр: Кри... виж повече »